English
Finantarea proiectelor de investitii
Practica indelungata in domeniul consultantei pentru dezvoltarea afacerilor ne asigura resursele necesare pentru sprijinirea clientului si a eforturilor sale de a-si imbunatati si extinde activitatea curenta si de a-si atinge obiectivele. Echipa noastra este formata din profesionisti cu o experienta bogata in domeniul industrial, avand cunostinte specifice pentru elaborarea:
prognozelor financiare privind afacerea;
studiilor de fezabilitate;
planurilor de afaceri pentru atragerea celor mai potrivite resurse pentru sustinerea cresterii companiei dumneavoastra.

Am colaborat cu majoritatea bancilor locale, institutiilor de credit comercial si leasing, fapt ce ne permite sa determinam cea mai buna institutie finantatoare pentru clientul nostru: Unicredit Tiriac Bank, Volksbank, BERD, EFG Eurobank, ABN Amro, Anglo-Romanian Bank, Raiffeisen Bank, BCR-Erste, West LB.

Finantarea corporativa
SANAF Consult ofera cateva tipuri de servicii privind finantarea companiilor care activeaza in domeniul petrochimic, fie ele producatoare sau distribuitoare. Suntem specializati in elaborarea documentatiei pentru orice tip de credit, incluzand finantarea proiectelor de investitii, finantarea capitalului de lucru si a oricarui tip de leasing. Va putem oferi consultanta independenta asupra oricaror de probleme legate de domeniul financiar al corporatiei:
due-dilligence pentru fuziuni si achizitii;
planuri de afaceri;
studii de piata;
aplicatii pentru credite si leasinguri;
evaluari si modelari financiare.

Oferim experienta noastra clientilor in vederea analizei si negocierii contractelor de finantare, riscurilor de creditare, contractelor de vanzare-cumparare, contractelor tehnice (know-how, echipamente si servicii conexe). Va vom ajuta sa obtineti finantarea cea mai potrivita din punctul de vedere al raportului cost - beneficii.